Članci poređani po datumu: sreda, 21 avgust 2019

Naše Asice Dragana i Vesna su aktivno odmarale u Slovačkoj sa PD "Naftaš" iz Novog Sada.

Neko se penjao na vrhove Visokih Tatri,osvajao vrhove Krivan i Risi a neko šetao i brao borovnice na 1800 m. Užitak u prirodi i druženju.

Objavljeno u 2019. godina

Jedna od važnijih uloga Društva za borbu protiv raka u Somboru su predavanja i akcije vezane za prevenciju hroničnih bolesti i promociju zdravih stilova života.

Ove godine kroz projekat „Čistoća i zdravlje“ zaposlenima u JKP “Čistoća“pružamo informacije o prevenciji i lečenju povišenog krvnog pritiska, šećerne bolesti, i raka dojke.

Ove edukacije sprovodi stručni tim Društva za borbu protiv raka u saradnji sa članovima Društva za borbu protiv šećerne bolesti grada Sombora.

Dva somborska udruženja mnogo bolje saradjuju odkako dele zajedničke prostorije u Centru Zdravka , Staparski put 11C. Ova saradnja će se početkom septembra nastaviti i na Prvom letnjem kampu za lečene od raka koji će se održati u Bačkom Monoštoru, u kampu Crvenog krsta, od 5-8 septembra.

Objavljeno u 2019. godina
© 2024 NALOR - Nacionalna asocijacija lečenih od raka. Web by Chilli media
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…