POPUNITE ANKETU

13 april 2021
(0 glasova)

POZIVAMO OSOBE LEČENE OD RAKA da učestvuju u istraživanju o mentalnom zdravlju onkoloških pacijenata u vreme pandemije. Anketu je kreirala Prof dr Tamara Klikovac, psihoonkolog.

Molim Vas da kliknete na link ispod koji Vas vodi do ankete i popunite anketu.Više o istraživanju ima u uvodnom delu kada otvorite anketu pa možete pročitati.Treba Vam oko 15-ak minuta da popunite a nama će biti dragoceni ovi anonimni podaci da bolje sagledamo kako se onkološki pacijenti u našoj zemlji bore sa raznim izazovima.

Link otvarate ako se ne plavi kada Vam stigne ovaj mail tako što osenčite link, kliknete desnim misom i u meniju koji se otvori kliknete na open link. Ako se plavi link samo kliknite i automatski će se otvoriti.

Link ankete: https://forms.gle/UQcUzvLCHYABN1ATA

Hvala Vam na vremenu i učešću.O rezultatima ćemo obavestiti na nekom od naših webinera kada skupimo dovoljno odgovora. Prosledite pacijentima koje poznajete da popune.

Srdačan pozdrav,
tim NALORa

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…