utorak, 23 novembar 2021

Članica Društva za borbu protiv raka, Biljana Benic je 21.novembra odnela u Narodnu biblioteku " Miodrag Borisavljevic" u Apatinu zbirke putopisa sa odštampanim kvalitetnim radovima ucesnika knjizevnog konkursa" Draganova nagrada "medju kojima su pored njenih putopisnih priča prim dr.Djerdji Šaric o lecenju onkoloskih pacijenata u SAD i njihovim volonterskim organizacijama. .Milica Marinkovic je takodje bila pohvaljivana na ovom konkursu svojim pricama o Bezdanu i Novom Pazaru.Teme dva Biljanina rada su živopisna putovanja i dozivljaji na njima clanova" Drustva za borbu protiv raka" Sombor. Sve putopise pored lepih opisa i znacajnih podataka o razlicitim krajevima sveta i nase zemlje, odlikuje iskazano covekoljublje i zelja da se ocuvaju priroda i njene lepote a znacajni ljudi sacuvaju od zaborava.
Nadamo se da ce neko od clanova biblioteke uzivati u nasim autenticnim dozivljajima i razmisljanima ,citajuci ih.

Objavljeno u 2021. godina

ILCO u SOMBORU

23 nov 2021
Posetili smo Sombor 18 oktobra 2021. Radni deo druženja je posvecen nasim  clanovima , stomicarima  i prijateljima ILCO .
Posetili smo  Centar „Zdravka“ Društva za borbu protiv raka Sombor  .U srdacnom razgovoru Izlozili smo nase aktivnosti i planove.
Objavljeno u 2021. godina
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…