"Daj pedalu raku 2016." Ženskog centra Milica, Vrnjačka Banja - Drugi dan karavana

03 oktobar 2016
(0 glasova)

Karavan „Daj pedalu raku“ su iz Kraljeva dopratili biciklistički klub „Čiker“ i MK „Spartanci“, a sa terase hotela „Zvezda“ ih je u ime lokalne samouprave pozdravio gospodin Dušan Stevanović pomoćnik predsednika Opštine Vrnjačka Banja i Marko Aleksić, podpredsednik Sportskog saveza Vrnjačke Banje.
Sportski savez je u saradnji sa TO Vrnjačka Banja uz podršku Opštine Vrnjačka Banja i HTP Fontana organizovao javni čas za učenike osnovnih i srednjih škola kao i predškolce Pu Radost. Na više lokacija u Vrnjačkoj Banji prezentovani su sportovi kojima mogu da se bave deca ali i odrasli. Na Stadionu malih sportova „KOCKA“ održana je odbojkaška utakmica između ŽOK Vrnjačka Banja i OK Sportisimo i Košarkaška utakmica u organizaciji KK Basket, u Japanskom vrtu aikido i karate predstavili su KK“Anima san“ i Aikido klub Vrnjačka Banja. Dok su na veštačkoj steni članovi PSK Goč upoznali prisutne sa veštinama penjačkih sportova .

Na trgu kod Biblioteke je postavljen poligon za male bicikliste OŠ „Popinski borci“ dok je na platou kod vrapca moglo da se odigra na male goliće sa fudbalerima FUTSAL-a, pleše uz „MNS Moji anđeli“ i vežba Tae-bo uz vežbačice Bodybuilding & Fitness Club "SHARK".

Lepo vreme , pozitivna energija i dobra organizacija doprineli su da veliki broj sugrađanki dođe sa svojom decom i čuje poruku karavana o važnosti redovnih pregleda i zdravih stilova života .

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…