utorak, 21 mart 2017 00:00

Nacionalni dan borbe protiv raka u Novom Sadu

20.marta se obeležava Nacionalni dan borbe protiv raka dojke. Asocijacija za unapređenje zdravlja je tradicionalno obeležila sa akcijom "Cvet na dar"podelom hospitalizovanim ženama na Institutu Onkologije Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

Skup je pozdravio ispred IOV direktor prof.dr Zoran Radovanović i glavna sestra Sandra Spahić.Ispred Asocijacije je predsednica Vesna Imbronjev pozdravila sve prisutne pacijentkinje ali i zaposlene koji su došli da podrže manifestaciju.Color press se uključio u manifestaciju donacijom časopisa "Lepota i zdravlje", i kremama, šamponima i dezodoransima za ulepšavanje svih dama koje su tog dana bile hospitalizovane na Institutu. Kompanija Minaqua se pobrinula da svi dobiju po flašicu vode a Asice su podelile narcise.

Borislava Perić Ranković naša paraolimpijska pobednica je pozdravila sve prisutne i naglasila koliko je značajno da svi zajedno učestvujemo u procesu lečenja i lekari, med.sestre,porodica i sva udruženja.

Glumica Jelica Brestovac je predstavila deo predstave "Tražim muža"od Duška Radovića i izmamila osmehe na lica kako pacijenata tako i zaposlenih koji su došli da podrže manifestaciju.

"Mnogo je malih stvari koje su vredne poštovanja. Malo je velikih stvari koje su vredne divljenja"
Egipatska poslovica

© 2023 NALOR - Nacionalna asocijacija lečenih od raka. Web by Chilli media
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…