ponedeljak, 20 jun 2016 00:00

Priručnik "Saveti za život sa rakom"

U utorak 24.maja2016.god. sa početkom u 19h u okviru prgrama “Nedelja Leskovačkog kluba čitalaca“ u Caffe knjižari Stošić, udruženje „Sinergija-Leskovac“ (članica i jedna od suosnivača NALOR-a) održalo je radionicu: „Lečenje duše i tela“.

Moderatori radionice bile su : Aleksandra Grozdanović (psiholog, geštalt terapeut na poslednjoj godini supervizija) i Ana Jovanović (psiholog, kognitivno-bihejvioralni terapeut na poslednjoj godini supervizija).

Radionici je prisustvovalo oko25 muškaraca i žena uzrasta od 20 -75 godina različitih profesionsalnih profila(bilo je psihologa, predstavnika udruženja roditelja dece ometene u razvoju „Ringe raja“, predstavnika udruženja obolelih od Multipleksskleroze, kao i ostalih građanki i građana različitih struka, koji su bili zainteresovani za ono što mi kao udruženje radimo.

Upoznali smo učesnike radionice sa razlikama u poslovima koje obavljaju: psiholog, psihijatar i psihoterapeut. Rešavali nedoumice u vezi sa predrasudama koje postoje vezano za ove profesije, a zatim smo goste detaljnije upoznali sa onim što u domenu Geštalt i Kognitivno-bihejvioralne psihoterapije u okviru udruženja radimo, kao i sa ostalim aktivnostima udruženja.

Učesnici su bili zainteresovani, aktivno su učestvovali u diskusijama i debatama. Gosti su dali predloge tema koje bi ih zanimale za budući radioničarski rad. Predložili su da ponovimo ciklus radionica „Lične nedoumice“, koji je Sinergija organizovala sa dosta uspeha, prošle godine.
Radionica se odigravala u veoma prijatnoj i opuštenoj atmosveri u čemu je pomogao i predivan ambijent Caffe knjižare Stošić i ljubaznost domaćina. Feedback koji smo dobili od učesnika radionice bio je pozitivan, afirmativan i ocenjeni smo najvećom ocenom.

© 2024 NALOR - Nacionalna asocijacija lečenih od raka. Web by Chilli media
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…